Infóvonal: +36 68 512 710
A KALANDPARK VÁRHATÓAN
2018 MÁJUSÁBAN NYIT ÚJRA.
További részletek rövidesen itt!

A kalandpark Orosháza-Gyopárosfürdőn az Alföld Gyöngye Szálloda parkjában található, összesen 32 akadállyal rendelkezik, melyben van gyerekpálya és mászófa is.

alfold_gyongye_kalandpark_kapu

Távol a nagyvárosok zajától, friss levegőn és a gyermekek számára egészséges zöld környezetben várja látogatóit az 50 hektáros ősparkban elhelyezkedő Alföld Gyöngye Kalandpark.

A Kalandpark fő attrakciója egy 800 méter hosszú, ügyességi akadályokkal és 15 csúszó elemmel bonyolított pályarendszer, az úgynevezett “nagy akadálypálya“, melyet az ügyesebbek 1,5 óra alatt, a félénkebbek kb. 2 óra alatt teljesíthetnek.

A 2-5 éves, 140 centimétert még nem elérő gyermekek pedig a kis akadálypályán szórakozhatnak: itt 9 pici akadállyal, trambulinnal, egy kis játszótér elemeivel és függő hidas sétával várjuk őket.

Természetesen az akadálypálya-rendszer mellett a látogatók sok egyéb módon is kikapcsolódhatnak, így például egy mászófallal, ahol egy mászófán, egy kötélhágcsón és egy kötéllétrán kell felmászni; de jót szórakozhatnak a rekeszépítéssel is, ahol a maguk alá bepakolt rekeszeken kell feljebb jutniuk, miközben egy moderátor biztosítja őket mászás közben.

A Kalandpark felépítése

Magas akadályok

Alacsony akadályok

Képek

Ossza meg barátaival, ismerőseivel ezt az oldalt: