Infóvonal: +36 68 512 710
2019-ben nyitva:
Ápr. 19-22. (húsvét) P-Szo-V-H 10:30-19:00
Máj. 3. – jún. 30. Szo-V 10:30-19:00
Júl 1. – szept. 1. Sze-Cs-P-Szo-V 10:30-19:00
Szept. 7. – okt. 27. Szo-V 10:30-18:00

Gyopárosfürdő és az Alföld Gyöngye Kalandpark nagyszerű szórakozást jelent akár egy teljes általános vagy középiskolás osztály számára is.

Távol a nagyvárosok zajától, friss levegőn és a gyermekek számára egészséges zöld környezetben várja iskolás látogatóit az 50 hektáros ősparkban elhelyezkedő Alföld Gyöngye Kalandpark. Itt a sok más akadály mellett egy 300 méter hosszú, ügyességi akadályokkal és 6 csúszó pályával bonyolított pályarendszert találunk a nagyoknak, melyet az ügyesebbek egy óra alatt, a félénkebbek kb. 1,5 óra alatt teljesíthetnek.

kalandpark-22

A 2-5 éves, 140 centimétert még nem elérő gyermekek pedig a kis akadálypályán szórakozhatnak: itt 12 pici akadállyal, trambulinnal, egy kis játszótér elemeivel és függő hidas sétával várjuk őket.

Természetesen az akadálypálya-rendszer mellett az osztály tagjai sok más egyéb módon is kikapcsolódhatnak, így például egy mászófallal, ahol egy mászófán, egy kötélhágcsón és egy kötéllétrán kell felmászni; de jót szórakozhatnak a rekeszépítéssel is, ahol a maguk alá bepakolt rekeszeken kell feljebb jutniuk, miközben egy moderátor biztosítja őket mászás közben.

Állandó felügyelet

Az akadálypályán biztonságosan szórakozhat az egész osztály, mivel folyamatos a felügyelet. Az akadálypályához védőfelszerelést biztosítunk, a beöltöztetést moderátor végzi. A szakszerű beöltöztetést követően pedig egy tanpályán kezdődik meg a betanítás, majd csak ezt követően lehet megkezdeni a nagypálya meghódítását a moderátor felügyelete mellett. A gyakorló pályán lévő eszközök használatát az oktatók értékelik és ők döntenek a vendég pályahasználati alkalmasságáról is.

Étel, ital

Rögtön a Kalandpark mellett találjuk az Alföld Gyöngye Hotelt***superior és Konferenciaközpontot, amelynek bárja, étterme és kellemes terasza kulturált étkezési és italozási lehetőséget kínál; a la carte étkezés folyamatosan biztosított, előzetes bejelentéssel pedig egyszerre akár több osztály ellátását is biztosítani tudjuk, akár svédasztalos rendszerben is.

További programlehetőségek a közelben

A Kalandparktól 5 perces sétával elérhető a régió egyik legnagyobb és legmodernebb szórakoztató-komplexuma, az Orosháza-Gyopárosfürdői Park-, Gyógy- és Élményfürdő, amely füves strandjával, hideg- és melegvizes medencéivel, csúszdapályás élményfürdőjével, szaunaparkjával sokoldalú fürdőzési lehetőséget kínál az év minden napján, egyes napokon akár éjfélig is. Mindemellett számtalan látnivalót találunk a környéken és a dél-békési régióban, nem beszélve a rendezvényekről, melyek nyáron szinte egymást érik.

Szállás

Orosháza-Gyopárosfürdőn közel 50 hotel, apartman és vendégház várja a családos pihenőket. Közvetlenül a Kalandpark mellett találjuk az Alföld Gyöngye Hotelt***superior és Konferenciaközpontot, amely 70 szobájával és kedvező ár/értékarányával tökéletes választás.

Képek

Ossza meg barátaival, ismerőseivel ezt az oldalt: