Infóvonal: +36 68 512 710
A KALANDPARK AZ AUGUSZTUS ELEJI
VIHARKÁROK KÖVETKEZTÉBEN
BIZONYTALAN IDEIG NEM ÜZEMEL!
MEGÉRTÉSÜKET KÖSZÖNJÜK!

Gyopárosfürdő és az Alföld Gyöngye Kalandpark nagyszerű szórakozást jelent akár egy teljes általános vagy középiskolás osztály számára is.

Távol a nagyvárosok zajától, friss levegőn és a gyermekek számára egészséges zöld környezetben várja iskolás látogatóit az 50 hektáros ősparkban elhelyezkedő Alföld Gyöngye Kalandpark. Itt a sok más akadály mellett egy 300 méter hosszú, ügyességi akadályokkal és 6 csúszó pályával bonyolított pályarendszert találunk a nagyoknak, melyet az ügyesebbek egy óra alatt, a félénkebbek kb. 1,5 óra alatt teljesíthetnek.

kalandpark-22

A 2-5 éves, 140 centimétert még nem elérő gyermekek pedig a kis akadálypályán szórakozhatnak: itt 9 pici akadállyal, trambulinnal, egy kis játszótér elemeivel és függő hidas sétával várjuk őket.

Természetesen az akadálypálya-rendszer mellett az osztály tagjai sok más egyéb módon is kikapcsolódhatnak, így például egy mászófallal, ahol egy mászófán, egy kötélhágcsón és egy kötéllétrán kell felmászni; de jót szórakozhatnak a rekeszépítéssel is, ahol a maguk alá bepakolt rekeszeken kell feljebb jutniuk, miközben egy moderátor biztosítja őket mászás közben.

Állandó felügyelet

Az akadálypályán biztonságosan szórakozhat az egész osztály, mivel folyamatos a felügyelet. Az akadálypályához védőfelszerelést biztosítunk, a beöltöztetést moderátor végzi. A szakszerű beöltöztetést követően pedig egy tanpályán kezdődik meg a betanítás, majd csak ezt követően lehet megkezdeni a nagypálya meghódítását a moderátor felügyelete mellett. A gyakorló pályán lévő eszközök használatát az oktatók értékelik és ők döntenek a vendég pályahasználati alkalmasságáról is.

Étel, ital

Rögtön a Kalandpark mellett találjuk az Alföld Gyöngye Hotelt***superior és Konferenciaközpontot, amelynek bárja, étterme és kellemes terasza kulturált étkezési és italozási lehetőséget kínál; a la carte étkezés folyamatosan biztosított, előzetes bejelentéssel pedig egyszerre akár több osztály ellátását is biztosítani tudjuk, akár svédasztalos rendszerben is.

További programlehetőségek a közelben

A Kalandparktól 5 perces sétával elérhető a régió egyik legnagyobb és legmodernebb szórakoztató-komplexuma, az Orosháza-Gyopárosfürdői Park-, Gyógy- és Élményfürdő, amely füves strandjával, hideg- és melegvizes medencéivel, csúszdapályás élményfürdőjével, szaunaparkjával sokoldalú fürdőzési lehetőséget kínál az év minden napján, egyes napokon akár éjfélig is. Mindemellett számtalan látnivalót találunk a környéken és a dél-békési régióban, nem beszélve a rendezvényekről, melyek nyáron szinte egymást érik.

Szállás

Orosháza-Gyopárosfürdőn közel 50 hotel, apartman és vendégház várja a családos pihenőket. Közvetlenül a Kalandpark mellett találjuk az Alföld Gyöngye Hotelt***superior és Konferenciaközpontot, amely 70 szobájával és kedvező ár/értékarányával tökéletes választás.

Képek

Ossza meg barátaival, ismerőseivel ezt az oldalt: