Infóvonal: +36 68 512 710
JELENLEG ZÁRVA
Nyitás: 2020 tavaszán

Gyopárosfürdő és az Alföld Gyöngye Kalandpark nagyszerű szórakozást jelent az egész családnak, kicsinek és nagynak egyaránt.

Az Alföld Gyöngye Kalandparkban sok más akadály mellett egy 300 méter hosszú, ügyességi akadályokkal és 6 csúszó pályával bonyolított pályarendszert találunk a nagyoknak, melyet az ügyesebbek egy óra alatt, a félénkebbek kb. 1,5 óra alatt teljesíthetnek.

kalandpark-26

A 2-5 éves, 140 centimétert még nem elérő gyermekek pedig a kis akadálypályán szórakozhatnak: itt 12 pici akadállyal, trambulinnal, egy kis játszótér elemeivel és függő hidas sétával várjuk őket.

Természetesen az akadálypálya-rendszer mellett a családtagok sok más egyéb módon is kikapcsolódhatnak, így például egy mászófallal, ahol egy mászófán, egy kötélhágcsón és egy kötéllétrán kell felmászni; de jót szórakozhatnak a rekeszépítéssel is, ahol a maguk alá bepakolt rekeszeken kell feljebb jutniuk, miközben egy moderátor biztosítja őket mászás közben.

Állandó felügyelet

Az akadálypályán biztonságosan szórakozhat az egész család, mivel folyamatos a felügyelet. Az akadálypályához védőfelszerelést biztosítunk, a beöltöztetést moderátor végzi. A szakszerű beöltöztetést követően pedig egy tanpályán kezdődik meg a betanítás, majd csak ezt követően lehet megkezdeni a nagypálya meghódítását a moderátor felügyelete mellett. A gyakorló pályán lévő eszközök használatát az oktatók értékelik és ők döntenek a vendég pályahasználati alkalmasságáról is.

További programlehetőségek a közelben

A Kalandparktól 5 perces sétával elérhető a régió egyik legnagyobb és legmodernebb szórakoztató-komplexuma, az Orosháza-Gyopárosfürdői Park-, Gyógy- és Élményfürdő, amely füves strandjával, hideg- és melegvizes medencéivel, csúszdapályás élményfürdőjével, szaunaparkjával sokoldalú fürdőzési lehetőséget kínál az év minden napján, egyes napokon akár éjfélig is. Mindemellett számtalan látnivalót találunk a környéken és a dél-békési régióban, nem beszélve a rendezvényekről, melyek nyáron szinte egymást érik.

Szállás

Orosháza-Gyopárosfürdőn közel 50 hotel, apartman és vendégház várja a családos pihenőket. Közvetlenül a Kalandpark mellett találjuk az Alföld Gyöngye Hotelt***superior és Konferenciaközpontot, amely 70 szobájával és kedvező ár/értékarányával tökéletes választás családosoknak.

Képek

Ossza meg barátaival, ismerőseivel ezt az oldalt: