Infóvonal: +36 68 512 710
JELENLEG ZÁRVA
Nyitás: 2020 tavaszán

Gyopárosfürdő és az Alföld Gyöngye Kalandpark a csapatépítő tréningek és aktív céges kirándulások ideális helyszíne.

Az Alföld Gyöngye Kalandparkban sok más akadály mellett egy 300 méter hosszú, ügyességi akadályokkal és 6 csúszó pályával bonyolított pályarendszert találunk, amelyet kollégáink egymással közösen, egymást segítve győzhetnek le, erősítve így a csapatszellemet és összetartást. A nagy pályarendszer legyőzése mintegy egy-másfél órás közös szórakozást jelent.

kalandpark-02

Természetesen a nagy akadálypálya-rendszer mellett a kollégáik sok más egyéb módon is elfoglalhatják magukat a Kalandparkban, így például egy mászófallal, ahol egy mászófán, egy kötélhágcsón és egy kötéllétrán kell felmászni; de jót szórakozhatnak a rekeszépítéssel is, ahol a maguk alá bepakolt rekeszeken kell feljebb jutniuk, miközben egy moderátor biztosítja őket mászás közben.

Családos céges kirándulások szervezése sem akadály: a nagy akadálypályát 140 cm testmagasságot elérő gyermekek is igénybe vehetik, míg 140 cm testmagasság alatt (2-5 éves korban) ott a kis akadálypálya, ahol 12 pici akadállyal, trambulinnal, egy kis játszótér elemeivel és egy függő hidas sétával várjuk a csöppségeket.

A céges csapatokat szakértő segítőkkel, trénerekkel segítjük; egyedi kérésre pedig további programokat, elfoglaltságokat szervezünk. A nagypályára már 5 főtől igénybe vehető csoportos kedvezmény. Az akadálypályát egy időben 30 ember használhatja.

kalandpark-324

Étel, ital

Rögtön a Kalandpark mellett találjuk az Alföld Gyöngye Hotelt***superior és Konferenciaközpontot, amelynek bárja, étterme és kellemes terasza kulturált étkezési és italozási lehetőséget kínál; a la carte étkezés folyamatosan biztosított, előzetes bejelentéssel pedig nagyobb csoportok ellátását is biztosítani tudjuk, akár svédasztalos rendszerben is.

Szállás és konferenciaterem

Orosházán és Gyopárosfürdőn mintegy 50 hotel, apartman és vendégház várja vendégeit. Ezek közül jó választás a Kalandpark közvetlen szomszédságában megtalálható Alföld Gyöngye Hotel***superior és Konferenciaközpont, amely 70 szobájával és kedvező ár/értékarányával tökéletes választás arra, hogy kollégáink emlékezetes időt töltsenek el együtt.

Csapatépítő tréning Gyopároson

Távol a nagyvárosok zajától, friss levegőn és zöld környezetben várja Önt és kollégáit az 50 hektáros ősparkban elhelyezkedő Alföld Gyöngye Kalandpark. A Kalandparktól alig 5 perc sétára találjuk az Orosháza-Gyopárosfürdői Park-, Gyógy- és Élményfürdőt, amely sokoldalú szórakozási lehetőséget kínál az év minden napján, egyes napokon akár éjfélig is. Mindemellett számtalan látnivalót találunk a környéken és a dél-békési régióban, nem beszélve a rendezvényekről, melyek nyáron szinte egymást érik.

Képek

Ossza meg barátaival, ismerőseivel ezt az oldalt: