Infóvonal: +36 68 512 710
JELENLEG ZÁRVA
Nyitás: 2020 tavaszán

800 méterre a Gyopárosi Gyógy-, Park-, és Élményfürdőtől, egy 50 hektáros ősparkban, közvetlenül az Alföld Gyöngye Hotel szomszédságában várja Önt, családját, barátait és kollégáit Orosháza-Gyopárosfürdő legújabb attrakciója, a 2014 nyarán elkészült Alföld Gyöngye Kalandpark.

A Kalandpark legfontosabb attrakciója egy összefüggő, körülbelül 600 méter hosszú pálya ügyességi akadályokkal és 15 csúszó elemmel, melyen kötélen függő akadályok és drótköteles akadályok felváltva találhatók meg. A leghosszabb csúszó pálya 90 méter.

kalandpark-242

A kalandparkon kívül két külön akadály is található, az egyik ilyen egy mászófal, ahol egy mászófán, egy kötélhágcsón és egy kötéllétrán kell felmászni. A másik feladat egy rekeszépítés, ahol magunk alá bepakolt rekeszeken kell feljebb jutni egy moderátor segítségével, aki biztosít mászás közben.

A 2-5 éves, 140 centimétert még nem elérő gyermekek a kis akadálypályán szórakozhatnak: itt 12 pici akadállyal, trambulinnal, egy kis játszótérrel és függő hidas sétával várjuk őket.

kalandpark-24

A Kalandpark kiváló szórakozás felnőtteknek, gyermekeknek, családoknak, iskolás osztályoknak, baráti társaságoknak vagy cégeknek. Csoportos bejelentkezés telefonos egyeztetés alapján.

Mi történik a Kalandparkban?

  • Először tájékozódás a házi rendről, befizetés, adminisztráció (felelősségvállalási nyilatkozat aláírása és leadása) karszalag átvétele.
  • Felszerelés felvétele (csak a személyzet segítségével).
  • A moderátorok oktatást tartanak a felszerelés és a park szakszerű használatáról.
  • Gyakorló pálya kipróbálása, azután az oktató dönt a vendég pályahasználati alkalmasságáról, aki ennek nem felel meg, nem használhatja a Kalandpark pályáit, ebben az esetben a részvételi díjat visszafizetjük.
  • Ezután kezdődhet a kb. 1-1,5 óra mászás a moderátorok segítségével.

Kisgyermekes családoknak a már korábban említett kis akadálypályát ajánljuk. A Kalandpark az Alföld Gyöngye hotel közvetlen szomszédságába települt, így a hotelben éttermében étlapról étkezhetünk vagy szomjúságunk is olthatjuk a hotel bárjában vagy hangulatos kerthelyiségében.

kalandpark-83

További programlehetőségek a közelben

A Kalandparktól 5 perces sétával elérhető a régió egyik legnagyobb és legmodernebb szórakoztató-komplexuma, az Orosháza-Gyopárosfürdői Park-, Gyógy- és Élményfürdő, amely füves strandjával, hideg- és melegvizes medencéivel, csúszdapályás élményfürdőjével, szaunaparkjával sokoldalú fürdőzési lehetőséget kínál az év minden napján, egyes napokon akár éjfélig is. Mindemellett számtalan látnivalót találunk a környéken és a dél-békési régióban, nem beszélve a rendezvényekről, melyek nyáron szinte egymást érik.

Szállás

Orosháza-Gyopárosfürdőn közel 50 hotel, apartman és vendégház várja a családos pihenőket. Közvetlenül a Kalandpark mellett találjuk az Alföld Gyöngye Hotelt***superior és Konferenciaközpontot, amely 70 szobájával és kedvező ár/értékarányával tökéletes választás családosoknak.

További, kapcsolódó tartalmak

Térkép

Képek a Kalandparkról

Ossza meg barátaival, ismerőseivel ezt az oldalt: