Infóvonal: +36 68 512 710
JELENLEG ZÁRVA
Nyitás: 2020 tavaszán

Hol találom meg a Kalandparkot?
Békés megyében, Orosháza város Gyopárosfürdő városrészében. A kalandpark címe: 5904 Orosháza Gyopárosi út 3. (GPS: 46.565676 / 20.632994). A Kalandpark nem közvetlenül a Gyopárosi út mellett található meg, hanem az útról letérve előbb be kell hajtani az 50 hektáros ősparkba – kérjük, kövesse az “Alföld Gyöngye Hotel” kiírást, mivel a Kalandpark közvetlenül a Hotel szomszédságában található meg.

Mikor tart nyitva a Kalandpark 2019-ben?

  • 2019. április 19-22. Péntek-Hétfő 10:30-19:00
  • 2019. május 3. – június 30. Szombat-Vasárnap 10:30-19:00
  • 2019. július 1. – szeptember 1. Szerda-Vasárnap 10:30-19:00
  • 2019. szeptember 7. – október 27. Szombat-Vasárnap 10:30-18:00

A pálya nyitvatartása az időjárás függvényében változhat – különösen erős szél és csapadék esetén a pályát biztonsági okokból lezárjuk.

Csoportok (min. 12 fő) fogadása esetén egyedi nyitvatartással szolgálunk.

Rossz időben is nyitva tart a park?
Különös nagy szél és eső, zivatar vagy annak veszélye miatt a pályát biztonsági okokból lezárjuk. Rossz időben kérjük, egyeztessen telefonon velünk, mielőtt felkeresné a Kalandparkot!

Mennyibe kerül a Kalandpark?
A Kalandpark aktuális árait az Árak oldalon találja meg.

Van-e mennyiségi kedvezmény?
Igen, 5 főtől csoportos kedvezmény vehető igénybe (lásd Árak oldal).

Mi a menete a Kalandpark igénybevételének?
A jegy megvásárlása után megtörténik a szakszerű beöltöztetés egy szakképzett moderátor segítségével. Utána a tanulópályán kezdődik a betanítás a pálya megfelelő használatára. A betanulás után a moderátor irányításával meg lehet kezdeni a nagy akadálypálya meghódítását.

Mik a részvételi feltételek?
A Kalandpark használata csak a Felelősségvállalási nyilatkozat (minta lásd itt) kitöltésével és elfogadásával, továbbá személyi igazolvány felmutatásával lehetséges. A Kalandparkot csak a Biztonsági szabályzat betartásával lehet használni. A biztonsági szabályok megszegése és a nem megfelelő viselkedés a résztvevő kizárását vonja maga után!

Hogyan öltözzek?
Ajánljuk a sportos, évszaknak megfelelő öltözetet. Érdemes olyan ruhát választani, amelyet nem féltünk egy kis kosztól.

Kell-e védőfelszerelést hoznom?
Nem, a védőfelszerelést a Kalandpark biztosítja, a beöltözést a Kalandpark oktatói segítik.

Milyen akadályok vannak felnőtteknek?
A felnőttek elsősorban egy 300 méter hosszú, ügyességi akadályokkal és 6 csúszó pályával bonyolított pályarendszeren – az úgynevezett nagypályán – szórakozhatnak. A haladók részére egy 9 csúszóelemből álló csúszópálya áll rendelkezésre. Emellett ott a mászófal, ahol egy mászófán, egy kötélhágcsón és egy kötéllétrán kell felmászni; de jót szórakozhatunk a rekeszépítéssel is, ahol a magunk alá bepakolt rekeszeken kell feljebb jutniuk, miközben egy moderátor biztosít mászás közben.

Milyen akadályok vannak gyermekeknek?
A 2-5 éves, 140 centimétert még nem elérő gyermekek a kis akadálypályán szórakozhatnak: itt 12 pici akadállyal, trambulinnal, egy kis játszótér elemeivel és függő hidas sétával várjuk őket.

Hány éves kortól vehető igénybe a nagypálya?
A nagypálya igénybevétele testmagassághoz kötött: 140 cm-es testmagasság alatt a nagypálya nem vehető igénybe.

Hányan használhatják egyszerre a Kalandparkot?
A Kalandparkban egyszerre legfeljebb 30 vendég tartózkodhat.

Mennyi időt érdemes szánni a Kalandparkra?
Legalább egy fél napot, vagy akár többet is. A legfőbb attrakciót, a nagypályát az ügyesebbek egy óra alatt, a félénkebbek kb. 1,5 óra alatt teljesíthetik; ezen felül azonban még kalkuláljuk be a beöltözést és a tanulópálya használatát. Ha pedig további kalandelemeket veszünk igénybe – például a mászófalat, a rekeszépítést, vagy pedig gyermekek esetén a trambulint és az ugrálóvárat – akkor ez további időt vehet igénybe.

Bárki, bármilyen állapotban igénybe veheti a Kalandparkot?
A gyakorló pályán lévő eszközök használatát az oktatók értékelik és a döntenek a vendég pályahasználati alkalmasságáról. Az oktatók saját belátásuk szerint megtagadhatják a Kalandpark használatát attól, aki hozzáállása vagy állapota miatt potenciális veszélyt jelenthet magára vagy másokra. A Kalandpark használatának biztonságtechnikai szempontból történő megtagadása esetén a részvételi díjat a vendég részére visszafizetjük.

Enni, inni lehet a Kalandparkban?
Rögtön a Kalandpark mellett találjuk az Alföld Gyöngye Hotelt***superior és Konferenciaközpontot, amelynek bárja, étterme és kellemes terasza kulturált étkezési és italozási lehetőséget kínál; a la carte étkezés folyamatosan biztosított, előzetes bejelentéssel pedig nagyobb csoportok ellátását is biztosítani tudjuk, akár svédasztalos rendszerben is.

Van mosdó a Kalandparkban?
A mosdó használata az Alföld Gyöngye Hotelben biztosítva van.

Hol szállhatok meg a Kalandpark közelében?
Orosházán és Gyopárosfürdőn mintegy 50 hotel, apartman és vendégház várja vendégeit. Ezek közül jó választás a Kalandpark közvetlen szomszédságában megtalálható, 70 szobás Alföld Gyöngye Hotel***superior és Konferenciaközpont.

Milyen más szórakozási lehetőségek vannak a közelben?
A Kalandparktól 5 perces sétával elérhető a régió egyik legnagyobb és legmodernebb szórakoztató-komplexuma, az Orosháza-Gyopárosfürdői Park-, Gyógy- és Élményfürdő, amely füves strandjával, hideg- és melegvizes medencéivel, csúszdapályás élményfürdőjével, szaunaparkjával sokoldalú fürdőzési lehetőséget kínál az év minden napján, egyes napokon akár éjfélig is. Mindemellett számtalan látnivalót találunk a környéken és a dél-békési régióban, nem beszélve a rendezvényekről, melyek nyáron szinte egymást érik.

Ossza meg barátaival, ismerőseivel ezt az oldalt: